E.g., 2020-8-13
E.g., 2020-8-13

Toon meer

Toon minder

Veel gestelde vragen

In case you have any further questions, please do not hesitate to contact us through : support@holidayrentalsspain.com

 

Waar vind ik meer informatie over mijn accommodatie? 
Specifieke informatie vindt U bij de beschrijving van de accommodaties.

Voor hoeveel personen is mijn woning geschikt? 
Bij de accommodaties staat aangegeven voor maximaal hoeveel personen deze zijn ingericht. Het is verboden om met meer personen de accommodatie te betrekken dan bij uw reservering Overwinteraars dienen dit aan te geven.

Wie doet de eindschoonmaak? 
De eindschoonmaak wordt uitgevoerd door de beheerders van de huiseigenaar. De verplichte kosten hiervoor staan aangegeven bij de beschrijving van de accommodaties.

Is bed- en badlinnen bij de huursom inbegrepen? 
Keuken, bed- en badlinnen zijn bij de huursom begrepen. Wij adviseren onze gasten zelf een strandlaken mee te nemen voor het gebruik op de ligbedden en/of het strand. Dat geld ook voor linnengoed voor kinderbedjes.

Moet ik een borgsom betalen? 
Het betalen van de waarborgsom is verplicht. De borgsom bedraagt 200€. U krijgt de borgsom 8 dagen na de huurperiode terug. Kosten door schade worden van de borgsom afgetrokken.

Mag ik mijn hond of kat meenemen?
U mag geen huisdieren meenemen naar uw vakantiewoning, tenzij U anders overeenkomt met de ons in samenspraak met de verhuurder. Overwinteraars gaan in overleg.

Sleuteloverdracht
Voor de sleutel wordt U gevraagd 7 dagen voor vertrek telefonisch of via mail contact op te nemen met de beheerders van uw accommodatie om de overdracht te regelen. Zij zijn vandaag op de hoogte gebracht van de geplaatste reservering.

U krijgt een korte rondleiding zodat U direct weet hoe alles werkt. Uw vakantie kan beginnen. Wanneer U gedurende uw vakantie dringende vragen heeft zijn de beheerders er voor U. Uiteraard zorgen de beheerders er ook voor dat er in uw accommodatie een informatiemap ligt met o.a. belangrijke telefoonnummers.

Wanneer moet ik een woning verlaten? 
Elke dag is een wisseldag: de dag van aankomst en vertrek. Gasten moeten vóór 11.00 uur vertrekken. De accommodatie wordt dan schoongemaakt voor de volgende gasten. Daarom is een later vertrek niet mogelijk. In uw reispapieren vindt u meer informatie.

Hoe laat word ik verwacht bij de woning? 
Elk dag is een wisseldag: de dag van aankomst en vertrek. Gasten kunnen arriveren tussen 16.00 en 18.00 uur. In uw reispapieren vindt U meer informatie. Wilt U op een eerder of later tijdstip arriveren, dan kunt U dit overleggen met de beheerders van de accommodatie. Vaak is dat wel mogelijk!

Biedt U extra diensten tijdens onze vakantie?
Bij uw aankomst en tijdens uw vakantie kunnen wij U voorzien van diverse services om uw vakantie zo gemakkelijk mogelijk te maken. Gemak dient de mens en vooral in uw vakantie.  

Transfer service: 
Mocht U gebruik willen maken van de transfer service, dan wacht bij de aankomsthal één van de beheerders U op en brengt U vanaf de luchthaven van Alicante of Murcia naar uw vakantieadres. De tarieven van onze transfer naar uw vakantieadres vanaf Alicante of Murcia zijn 40€ per enkele reis. Mocht U ernstige vertraging hebben, langer dan een uur, gelieve de beheerder even te bellen dat uw vertraging heeft opgelopen.  Voor reserveringen, contact: support@holidayrentalsspain.com

Welkomstpakket of boodschappen: 
Mocht U laat in de avond aankomen dan kunnen we een boodschappenpakket van 25€ verzorgen wat voorziet in uw behoefte gedurende uw eerste vakantiedag en de volgende ochtend. U hoeft zich na een vermoeiende reis daar in ieder geval geen zorgen meer om te maken. Geeft U wel ruim van te voren aan of U gebruik wilt maken van deze service.  

Overige: 
Tijdens uw verblijf zijn er nog allerlei zaken om rekening mee te houden. Wij hopen dat het nooit zal gebeuren maar mocht het gebeuren dan kunnen wij U naar de dichts bij zijnde medische voorzieningen verwijzen bij medische calamiteiten. Voor meer informatie en telefoonnummers verwijzen wij U naar de informatiegids die in uw accommodatie aanwezig is. Mocht U aangifte moeten doen bij verlies of diefstal van waardevolle papieren, kunnen de beheerders U begeleiden en U helpen met de aangifte in de Spaanse taal uiteraard!

Op welke wijze kan ik een accommodatie reserveren?
Via onze website kunt U snel en eenvoudig een accommodatie reserveren. Heeft U de accommodatie van uw keuze gevonden? In het menu van de woningbeschrijving kunt U nog verschillende opties aangeven: gewenste aankomst- en vertrekdatum, aantal personen, etc. Ook kunt U via de pagina informatie aanvragen en/of een reservering plaatsen.

Wat gebeurt er nadat ik heb gereserveerd? 
U heeft op onze website uw reservering gemaakt. Wij sturen zo snel mogelijk de reispapieren naar uw e-mailadres. Na onze bevestiging is uw reservering definitief. Nadat U uw aanbetaling heeft gedaan krijgt u van de ontvangst hiervan een bevestiging van ons. In de reispapieren vindt U de factuur, een routebeschrijving, wegenkaarten, informatie en toeristische tips over de bestemming, etc.

Kan ik een optie plaatsen op een woning? 
Heeft U een leuke woning gezien, maar wilt eerst nog even overleggen? U kunt per e-mail een optie op deze woning plaatsen. Wij houden de woning dan 3 dagen voor U vast.

Hoe betaal ik de reissom? 
Wanneer U uw accommodatie heeft gereserveerd, ontvangt U van ons per e-mail uw boekingsbevestiging en factuur. Op de factuur leest U uw gespecificeerde huurprijs. U betaalt de totale huurprijs in 2 termijnen: De aanbetaling bestaat uit: 30% van de huurprijs. De resterende huurprijs met borg betaalt U uiterlijk 60 dagen voor aanvang van uw huurperiode. Als u binnen 8 weken voor aanvang van de huurperiode boekt, betaalt u de totale huurprijs in één keer. Als u niet op tijd betaalt, kan de huurovereenkomst worden ontbonden. 

Wat is het rekeningnummer van VakantieHuizenSpanje? 
Het juiste rekeningnummer vindt U op de factuur die U ontvangt na reservering. 

Kan ik een boeking nog annuleren? 
Ja. U kunt uw boeking schriftelijk annuleren. Lees het in onze opgestelde algemene voorwaarden.

Hoe geef ik een wijziging in mijn boeking door? 
U kunt uw boekingswijzigingen doorgeven via e-mail: support@holidayrentalsspain.com Let op: Aan veel wijzigingen zijn kosten verbonden. Niet alle wijzigingsverzoeken kunnen wij doorvoeren.

Zijn er nog extra kosten? 
U vindt een overzicht van alle kosten bij de informatie over de woning. Extra kosten hangen af van de door U gewenste faciliteiten, bijvoorbeeld de huur van een kinderbedje/stoel. Bij uw reservering geeft U aan welke faciliteiten U wilt gebruiken. Ook op uw boekingsbevestiging en in uw reispapieren vermelden wij de eventuele bijkomende kosten.

Verzekeringen en aansprakelijkheid 
Moet ik een annuleringsverzekering afsluiten? Wij adviseren U zelf een reis- en/of annulering -verzekering af te sluiten bij uw verzekeringsagent.

Wie is er aansprakelijk voor schade? 
U bent verplicht het huurobject en de inventaris voorzichtig en netjes te behandelen. Na gebruik moet U het in schone staat achter laten. De verhuurder is niet verantwoordelijk voor waardeverlies en/of beschadiging van uw eigendommen, veroorzaakt door gebreken aan de woning of door onjuist gebruik ervan.

Bij schade aan het huurobject en/of bij grove nalatigheid van uw kant worden de totale kosten van schade afgetrokken van de waarborgsom. Wanneer iets breekt, beschadigd raakt of wanneer U iets verliest, moet U dat de beheerder direct laten weten en de schade vergoeden.

Wat doe ik als ik een klacht heb? 
Als U tijdens uw verblijf een klacht heeft, vertel dit dan direct aan één van de beheerders. Dan kan het probleem worden opgelost. De beheerders zijn aangesteld door de huiseigenaar en zijn uw aanspreekpunt tijdens uw verblijf. We kunnen alleen hopen dat ze doen hun werk goed. Echter eventuele klachten over het beheerders team kunnen wij onderzoeken, evenals de eigenaar informeren over bepaalde voorgekomen kwesties!

Indien U verder nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via: support@holidayrentalsspain.com

 

Frequently Asked Questions