E.g., 2020-8-13
E.g., 2020-8-13

Toon meer

Toon minder

Over ons

VakantieHuizenSpanje is een onderdeel van de Espana Casas Groep van Websites. Wij helpen vakantiegangers aan accommodaties in en rond Torrevieja, een prachtig gebied gelegen in het zuidelijkste deel van de Costa Blanca in Spanje. Met VakantieHuizenSpanje kunnen wij onze cliënten met onze Easy Search Zoekmodule eenvoudigweg een accommodatie aanbieden wat volledig past bij hun behoeften.  

Wij geven ook nuttige informatie over de lokale omgeving, waar te gaan, wat te doen en hoe er te komen. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van vakantie accommodaties in de nieuwste parken in dit gebied, zoals Oasis Beach, Sabrina, Zenia Beach gelegen in La Zenia, Oasis Beach Punta Prima en de direct aan de kust gelegen parken Sea Senses Punta Prima, Aqua Nature La Mata en Mill Palmeras Resorts in de plaats Torre de Horadada.

Wij zijn trots op onze snelle en directe service, elke vraag wordt persoonlijk behandeld door een deskundig en toegewijd team. Zo kunnen wij U helpen een perfecte vakantiewoning te vinden, is het niet voor gezinnen, echtparen, alleenstaanden als voor groepen.

Wij verhuren accommodaties van eigenaren met een eigen aangewezen beheerders team, die ervoor zorgen dat uw accommodatie klaar staat bij uw aankomst. U krijgt een korte rondleiding zodat U direct weet hoe alles werkt. Uw vakantie kan beginnen. Wanneer U gedurende uw vakantie dringende vragen heeft zijn de beheerders er voor U.

Vakantiecomfort betekent bij ons dat U in uw eigen taal wordt geholpen.

Wij wensen U veel plezier bij het voorbereiden van uw vakantie op onze website. 

 

Frequently Asked Questions