E.g., 2020-8-13
E.g., 2020-8-13

Toon meer

Toon minder

Home > Accommodaties > Bestemming > Resort Punta Prima

Resort Punta Prima

HUUR APPARTEMENTEN IN RESORT PUNTA PRIMA
Bent U op zoek en wilt U een vakantiehuis of een appartement huren in Resort Punta Prima in Torrevieja?

Op onze website vindt U enkele accommodaties gelegen in de diverse parken binnen het complex Senorio de Punta Prima. Deze luxe appartementen zijn gelegen tussen Torrevieja en de Orihuela Costa stranden aan de Costa Blanca. Senorio de Punta Prima omvat de complexen Panorama Park, Ocean Front La Entrada en Parque La Recoleta.

HUUR APPARTEMENTEN IN LA ENTRADA
Residentie La Entrada omvat 230 appartementen, bestaande uit 8 portals, 3 zwembaden, waarvan één verwarmd, gemeenschappelijke tuinen en een ondergrondse parkeergarage.

HUUR APPARTEMENTEN IN PANORAMA PARK
Panorama Park is gebouwd in een traditioneel Spaans ontwerp van de bouwers Grupo Gomendio. De luxe appartementen bestaan uit 12 portals, allemaal verschillend in stijl en kleur. Tot de faciliteiten behoren o.a. een lift, CCTV, beveiliging patrouilles, beveiligde ondergrondse parkeergarage, diverse zwembaden en een ruime gemeenschappelijke mediterrane tuin.

HUUR APPARTEMENTEN IN LA RECOLETA
La Recoleta appartementen liggen gelegen in de buurt van het strand en of zeer korte afstand van de promenade van Punta Prima. Het complex beschikt over een lift en een ondergrondse parkeergarage/ berging.

De parken zijn gebouwd in Mediterrane stijl en hebben elke een eigen terras en/of dakterras. De prachtige sfeervolle tuinen en de korte afstand naar zee maken dit alles een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het fantastische klimaat het hele jaar door.

Parque La Recoleta is de vierde ontwikkeling van het Punta Prima Beach Resort. Dit is de kleinste maar wel de meest intieme van alle complexen. De architectonische vormgeving weerspiegelt die van de andere ontwikkelingen. De appartementen zijn klein, maar perfect ingedeeld en multifunctioneel.

Er zijn twee slaapkamers met één of twee badkamers, een open keuken/ eetkamer, woonkamer, marmeren vloeren, vloerverwarming in de badkamers, airconditioning, terras met een spectaculair uitzichten op zowel de gemeenschappelijke ruimte en/of op zee.

De complexen zijn omheind en beveiligd. De internationale luchthaven van Alicante ligt op slechts 40 minuten rijden en het park.